Nøddehaven 55, Jegum, 6840 Oksbøl

Dejlig lukket grund i Jegum Ferieland

Med en dejlig beliggenhed i det naturskønne område Jegum Ferieland ligger denne attraktive sommerhusgrund. Grunden, som er omkrænset af træer, ligger i gåafstand via stisystemer til centerområdet hvor der findes restaurant, indkøbsmuligheder og diverse aktiviteter såsom minigolf, tennis og stor legeplads for de mindste.

Der er stisystemer rundt i hele området.

Jegum ligger i et af Danmarks største rekreative områder, og er et ideelt udgangspunkt for de, som ønsker en ferie med masser af adspredelse. Jegum er et attraktivt ferieområde med en skøn natur og masser af afmærkede cykel- og vandrestier der giver rigelig mulighed for at opleve det naturskønne område. Der er kort afstand til skov, vidstrakte hede- og klitarealer og nogle af Danmarks bedste strande. Indenfor 20 km kan man nå Vejers, Blåvand, Grærup og med kun 10 km til Henne Strand og Børsmose Strand er man hurtigt ved vesterhavet. Jegum ligger kun 5 km fra Oksbøl hvor der er gode indkøbsmuligheder.

Der er 5 golfbaner i umiddelbar nærhed, og der er få minutters kørsel til Outrup Golfbane, og Familieland hvor der er mange aktiviteter.

Grunden har et areal på i alt 1.690 m2 og kan udnyttes med i alt 10%. For yderligere oplysninger omkring bebyggelse henvises til byplanvedtægt nr. 4 som kan rekvireres ved henvendelse til Blåvand Mægleren.

SE YDERLIGERE OPLYSNINGER PÅ WWW.JEGUMFERIELAND.DK

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.