Peter Malersvej 12, 6857 Blåvand

Lækkert poolhus i med super beliggenhed og god lejeindtægt

Med dette poolhus i Blåvand kommer du så tæt som overhovedet muligt på en garanti for sjove og afslappede feriedage. Her får du nemlig et rigtig lækkert feriehus, der er indrettet med en indendørs pool, som giver mulighed for badeferie året rundt. Ejendommen ligger i fredelige og naturskønne Blåvand, kun en kort gåtur fra en lavvandet, børnevenlig badestrand og Vesterhavets blå bølger. Vil du leje huset ud, kan vi afsløre, at det de senere år har givet en god lejeindtægt.

Lad os bare begynde med poolrummet, hvor du kommer til at bruge en stor del af ferien - enten med en forfriskning ved cafébordet, i spabadet eller i poolen, der er udstyret med svømmetræner. Fra poolområdet er der adgang til et opbevaringsrum, en sauna samt et badeværelse med brus og toilet.

Det sociale liv leves i et stort opholdsområde med stue og køkken i åben forbindelse. Loft til kip med ovenlys samt store vinduespartier fra gulv til loft sørger for et fantastisk lysindfald, og når ilden knitrer i brændeovnen, har familien her et dejligt sted at være sammen om brætspil, gode middage og hyggelige aftentimer. Fire værelser ligger spredt rundt om stuen, og med to ekstra hemse er der sovepladser nok til, at flere familier kan holde ferie sammen. Endelig rummer huset et praktisk bryggers med vaskefaciliteter samt et stort badeværelse. Som en dejlig detalje er der gulvvarme overalt i huset, så du slipper for kolde tæer på mørke efterårsaftener.

Når du vil slikke sol, eller når familie og gæster skal forkæles med saftige bøffer fra grillen, har du det perfekte sted på det solrige, sydvestvendte terrassemiljø, hvor der altid er læ. Grunden er anlagt med græsplæne, hvor de mindste kan lege og spille bold, og derudover er der en stor indkørsel med parkeringsplads til flere biler.

Her får du med andre ord et lækkert poolhus i fredelige og naturskønne Blåvand.

UDLEJNING.:
Udlejningsaftale foreligger med Sol og Strand. Lejeindtægt til ejer i år 2018 kr. 209.489,00.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.