Blåvandvej 16B 1., 6857 Blåvand

Eksklusiv ferielejlighed med super lejeindtægt i hjertet af Blåvand

Søger du en eksklusiv og vedligeholdelsesvenlig feriebolig? Så er denne ferielejlighed det helt rigtige.

Ejendommen ligger centralt i Blåvand, så du har optimale muligheder for at benytte dig af byens hyggelige butiks- og cafémiljø. Fra adressen er der kort vej til Blåvandshuk Fyr og Hvidbjerg Strand.
Lejligheden er 96 m2 og er i to plan. Der er gulvvarme i hele stueplan, hvor det sociale liv foregår i det dejlige lyse køkken-alrum. Her er der et praktisk køkken, hvor husets kok både kan passe madlavningen og deltage i samtalen ved spisebordet.

Fra køkkenet er der udgang til en herlig stor lukket terrasse hvor der er opsat hærdet glas så man sidder dejligt ugeneret og i læ. Terrassen indbyder til sommerfrokoster og hyggelige grillaftener i solens varme skær.

Lys og pæn entré samt et lækkert badeværelse, der har bruseniche, spabad og sauna. På første sal er der loft til kip og fritlagte hanebånd, som skaber en luftig og charmerende atmosfære. 1. sal rummer en stue med gulve i lys askeparket og en fransk altan. Derudover er der to værelser, hvoraf det ene er med fransk altan. Foran huset er der parkeringsplads samt en lille overdækket terrasse/indgangsparti med morgensol.

Der er indlagt bredbånd fra Stofa.

UDLEJNING.: Der foreligger en udlejningsaftale med Novasol. Lejeindtægt til ejer i år 2017 kr. 90.555,00.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.