Tyttebærvej 16, 6853 Vejers Strand

Rummeligt poolhus med fantastisk udsigt og god lejeindtægt.

Med en skøn beliggenhed på en 3830 m2 stor grund med en flot udsigt til sø og kuperet område, ligger dette vandskurede poolhus.

Der tilhører en grusbelagt indkørsel samt gode fliseterrasser med dejlig udsigt.

INDRETNING.:
Entre med klinkegulv og garderobeplads. Fordelingsgang med adgang til rummelig hems, 3 værelser, hvor der i de 2 værelser er 2 sovepladser og i det andet værelse som er et køjerum, er der 4 sovepladser. Lyst køkken med hvidt inventar og fantastisk udsigt. Køkkenet er i åben forbindelse med hyggelig stue som er opdelt i spiseafdeling og opholdsstue med brændeovn. Fra spiseafdelingen er der adgang til poolrummet som indeholder pool, standvandsspa og der er udgang til dejlig fliseterrasse. Der er ligeledes adgang til et disponibelt rum samt badeværelse med lys gulvklinke, muret bruseniche og adgang til rummelig sauna. Fra stuen er der adgang til endnu en soveafdeling, som indeholder 3 værelser med 2 sovepladser og skabe i hver. Badeværelse med lys gulvklinke og hvidt inventar, vaskesøjle samt muret bruseniche.

UDLEJNING.:
Udlejningsaftale foreligger med Sol & Strand i 2016 og i år 2017 med Die "Hyggelige" Dänen. Lejeindtægt til ejer i år 2015 kr. 188.000,00.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.