Strandparken 42A, 6857 Blåvand

Fantastisk beliggenhed og god lejeindtægt

>Klik her for at se 720-graders foto
>Klik her for at se video
Hyggeligt sommerhus i Blåvand - få skridt fra Hvidbjerg Strand
Hvis din drømmeferie består af lange dage ved badestranden, hyggelige stunder på en solrig terrasse og vandreture i naturskønne omgivelser, så har vi huset til dig. Fra adressen er der få skridt til den børnevenlige Hvidbjerg Strand, og huset ligger på en stor grund med en sydvendt terrasse. Huset er lækkert indrettet med tre værelser, åbne opholdsrum og et badeværelse med spabad.
Dette sommerhus giver dig og familien optimale muligheder for at benytte Hvidbjerg Strand. Stranden er sydvendt, og derfor er vandet lavt og roligt, så familiens yngste også kan være med. Stranden er også et dejligt sted at gå lange ture, når efterårsvinden blæser op, havskummet fyger henover det hvide sand og Vesterhavet viser tænder. Området omkring Blåvand byder også på smuk natur, uanset om du besøger Ho Klitplantage eller Danmarks vestligste punkt, Blåvandshuk Fyr, hvorfra der er en spektakulær udsigt til Horn Rev.
Mange feriedage vil også blive brugt på den sydvendte terrasse, hvor sommerens måltider kan serveres under åben himmel. Imens kan børnene slå sig løs på den store grund, der er anlagt med græsplæne. Desuden er der garage samt et anvendeligt anneks. Grunden ligger i tredje række fra vandet, og hvis du har mod på at bygge nyt, der kan der søges om at bygge helt op til 6,5 meter, hvilket vil give havudsigt.
Huset rummer 113 m2 i ét plan, og med to badeværelser og tre værelser er der god plads til familien. Af moderne bekvemmeligheder kan nævnes vaskemaskine, tørretumbler og et stort spabad. Opholdsområdet rummer et stort, lyst køkken-alrum i åben forbindelse til en stue med brændeovn fra år 2016.
Her får du med andre ord et hyggeligt sommerhus få skridt fra Hvidbjerg Strand.
Vinduespartiet i køkken/alrummet er udskiftet i år 2016.
UDLEJNING.: Udlejningsaftale foreligger med Feriekompagniet. Lejeindtægt til ejer i år 2016 kr. 129.761,00 og huset er allerede udlejet for kr. 118.000,00 pr. 01.05.17

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.