Kratvej 20, 6853 Vejers Strand

Lækkert spasommerhus fra 2007 - fem minutter fra Vejers' fantastiske badestrand

>Klik her for at se 720-graders foto

>Klik her for at se video

Sommerferierne skal nydes ved stranden, og det får du en skøn mulighed for, hvis du bliver den næste ejer af dette lækre spasommerhus fra 2010, som ligger fem minutters gang fra Vejers Strand.

Med et nyere hus som dette, har man naturligvis nogle helt særlige forventninger til komfort og æstetik. Og disse forventninger indfries i høj grad, når du bevæger dig rundt i de store, lyse rum med lofter til kip og skønne lysindfald.

Huset er indrettet med en rummelig stue med brændeovn, som ligger i åben forbindelse til køkkenet, og foruden disse rum byder boligen på fire soveværelser og et badeværelse. Endelig er der et moderne wellnessrum i huset med spabad, bruseniche og sauna. Alle materialer er af høj kvalitet, og der er en ren stilmæssig linje i indretningen. Til huset hører også en integreret carport med et stort redskabsrum.

Grunden er en smuk, let kuperet naturgrund, som ligger helt ugeneret, så her kan du virkelig slappe af på de læfyldte, solrige terrasser.

Mærk dine tæer synke ned i strandens kridhvide sand og se solens stråler reflektere i havet. Området byder på masser af storslået natur, og selve Vejers er en hyggelig by med restauranter, dagligvareforretninger, kunstgallerier og et gammeldags bolsjekogeri. Det tager kun 25 minutter at køre hertil fra Varde og mindre end tre kvarter fra Esbjerg.

Kort sagt får du et flot, moderne sommerhus med dejlige udendørsarealer på en ugeneret grund - fem minutter fra stranden.

UDLEJNING.: Udlejningsaftale foreligger. Lejeindtægt til ejer i år 2016 kr. 134.300,00

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.