Hestehaven 14A, 6857 Blåvand

Lyst og lækkert aktivitetshus fra år 2011.

>Klik her for at se 720-graders foto
>Klik her for at se video
Nu kan du blive den næste ejer af dette flotte fritidshus, der byder på en moderne indretning og materialer i høj kvalitet. Indvendigt får du blandt andet fem værelser og to stuer, og udelivet kan nydes på husets solrige terrassemiljø. Tilmed ligger ejendommen i et skønt ferieområde i Blåvand - tæt på Vesterhavet og smuk natur.
Der er tale om et fritidshus fra 2011, der fremstår flot med et charmerende stråtag og sort træbeklædning. De hvide plastvinduer kræver næsten ingen vedligeholdelse.
Huset er højisoleret, så uanset om du vil holde jul eller sankthans i Blåvand, kommer du ikke til at fryse. De 129 m2 er fordelt på to plan, og Troldtekt-akustiklofter samt hvide rustikvægge gør sit til at skabe en dejlig atmosfære.
Stueplan rummer fire værelser og to badeværelser, hvoraf det ene har spabad og sauna. Desuden er der en entré med vaskesøjle samt et stort opholdsområde, hvor køkkenet er integreret med stuen. Der er varme under de fine klinkegulve, og loft til kip og et skønt lysindfald fra de store vestvendte vinduespartier gør rummet lyst og indbydende - den knitrende ild i brændeovnen fuldender stemningen. På første sal er der et værelse samt en stor repos, der kan anvendes som stue.

Udelivet kan nydes på husets terrassemiljø, hvor du finder sol hele dagen. Her har du det perfekte sted at slappe af i liggestolen eller servere en lækker middag under åben himmel. Grunden er anlagt med græsplæne og afskærmende træer, og med til ejendommen hører et skur til brænde og terrassemøbler.
Trænger du til natur, kan du gå en tur på en af de mange stier, der fører dig gennem Oksby Klitplantage. Selvfølgelig har du også cykelafstand til Hvidbjerg Strand og Vesterhavets blå bølger.
Dette dejlige fritidshus giver dig med andre ord rigtig gode rammer om feriedagene. Vi glæder os til at vise huset frem.

UDLEJNING.: Udlejningsaftale foreligger med Feriekompagniet. Lejeindtægt til ejer i år 2016 kr. 122.105,00. Udlejning pr. 01. oktober 2017 kr. 123.242,00.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.