Fyrvej 71B, 6857 Blåvand

Charmerende sommerhus få skridt fra Blåvand Strand

>Klik her for at se 720-graders foto

>Klik her for at se video

Nu har I muligheden for at blive de nye ejere af dette dejlige fritidshus, der ligger bare 125 meter fra Blåvand Strand. Huset er pænt og velholdt, og samtidig ligger det tæt på indkøb i et roligt område, der ikke er overbebygget med sommerhuse.

Beliggenheden er perfekt til en god og afslappende ferie. Der er under tre kilometer til nærmeste købmand i Blåvand Strand og ganske få skridt til en kølig dukkert. Derudover er der flot natur i nærområdet og kun 300 meter til Blåvandshuk Fyr.

Husets charme ses allerede udefra, hvor den rødmalede facade og stråtaget passer perfekt ind i de grønne omgivelser. Der er 154 m2 fritidsbolig og et udhus på 24 m2, og det hele ligger på en 2.700 m2 stor grund.

Opholdsmiljøet består af et moderne indrettet køkken med kogeø og åben forbindelse til de to stuer. Sommerhusstemningen er bestemt til stede med både gulve, vægge og lofter i træ. I den ene stue er der som et ekstra plus en brændeovn. Derudover får I tre gode værelser, og på de to badeværelser er der klinkegulv med gulvvarme, hvilket også er tilfældet i fordelingsgangen. Resten af huset består af et bryggers og en sauna.

Når sommeren melder sin ankomst, får I masser af muligheder for at nyde solen. Til morgenkaffen er det oplagt at bruge det hyggelige og gårdagtige område mellem huset og udhuset mod nordøst. På den anden side af ejendommen får I både en syd- og sydvestvendt terrasse, som er leveringsdygtige i eftermiddags- og aftensol.

Kort sagt en dejlig fritidsbolig i kort gåafstand til Blåvand Strand. Kontakt Blåvand Mægleren for mere information og en fremvisning.

UDLEJNING:
Der foreligger udlejningsaftale med Novasol. Forhør nærmere.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.