Møllehusvej 33, 6857 Blåvand

Billigt poolhus i Blåvand

På en stor, uforstyrret grund kun en kort gåtur fra Blåvand finder man dette charmerende og meget rummelige fritidshus med facade i røde og brune mursten og et skønt stråtag, der bidrager til en hyggelig sommerlige atmosfære.
Huset er opført i 1984 og er løbende vedligeholdt og renoveret, så det fremstår i flot og indflytningsklar stand såvel ude som inde. Senest er der lagt nye egetræsgulve i stuen og der medfølger nye klinker til poolrum og entré samt ny brændeovn uden skorsten, som køber selv skal montere. Affugter samt pumpe i poolrummet er skiftet i 2016 og der er monteret et brugt luft til vand varme anlæg til poolen så forbrugsudgifterne reduceres.
Sommerhuset har et boligareal på 182 kvadratmeter og rummer et lyst køkken, der ligger i åben forbindelse til spisestuen og en dejlig opholdsstue med varmepumpe og en stor brændeovn, der nemt varmer hele huset op. De store syd- og sydvestvendte vinduespartier sikrer et skønt lysindfald i rummet, og om sommeren skyder man døren til side til den skønne sydvendte terrasse og lader den indgå som en integreret del af stuen.
Badeværelset er indrettet med bruseniche, mens der er fundet plads til vaskemaskine og tørretumbler i et tilhørende bryggers. Endelig byder stueetagen på et enkelt soverum samt et dejligt poolrum med en stor pool, bruser og sauna.
På første sal finder man yderligere tre soverum, et mindre depotrum, et toilet samt et hyggeligt repos, der udgør en charmerende opholdsstue.
UDLEJNING.:
Udlejningsaftale foreligger med Dansommer. Lejeindtægt til ejer i 2017 kr. 111.614,00 ( Fra år 2019 har sælger skiftet til Esmark )

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.