Fyrrelunden 53, Jegum, 6840 Oksbøl

Poolhus i Jegum Ferieland - ugeneret grund med solrige terrasser

>Klik her for at se 720-graders foto
>Klik her for at se video

Leder du efter et lækkert fritidshus med pool? Og lyder en ugeneret grund med solrige terrasser og familievenlige omgivelser som noget for dig? Så skal du se nærmere på dette poolhus, der med beliggenheden i Jegum Ferieland placerer dig i gåafstand fra indkøb og familievenlige aktiviteter samt en kort køretur fra Vesterhavets blå bølger. Området er også særdeles attraktivt, hvis du vil leje huset ud.

Huset rummer 140 m2 i ét plan, og med fire værelser er der god plads til både store, små og feriegæster. Det sociale liv foregår i husets store opholdsområde, hvor køkken og stue er integreret til et stort, åbent rum. Her er god plads til hyggeligt samvær, og brændeovnen samt et skønt lysindfald fra de store vinduespartier i stuen skaber en dejlig atmosfære.

Husets poolområde er stedet, hvor børnene kan bruge timevis i vandet, mens du nyder livet ved terrassebordet, i spabadet eller i den tilstødende sauna. Poolområdet byder også på et lækkert badeværelse med bruseniche og plads til vaskefaciliteter, og derudover rummer huset et gæstetoilet og en stor entré.

Udelivet leves på terrasserne omkring huset, hvor du kan følge med solen fra morgen til aften. Resten af grunden er anlagt med en græsplæne, som er nem at holde, og i bunden er det oplagt at etablere en bålplads, hvor du kan bage snobrød sammen med familien. Ejendommen er omkranset af ranke træer og frodige hække, og derfor er her ganske ugeneret.

Bag ejendommen løber en sti, som hurtigt fører dig til centerområdet, hvor du både finder legeplads, tennisbaner, café og butik med friskt morgenbrød - og området med Jegum Ferielands vartegn: de venlige klappegeder. Desuden kan du glæde dig over kort afstand til den spektakulære natur omkring Filsø samt et kvarters kørsel til Vesterhavets langstrakte sandstrande.

Her får du med andre ord et attraktivt og rummeligt poolhus på en ugeneret grund i familievenlige Jegum Ferieland. Kontakt os for mere information.

UDLEJNING:
Udlejningsaftale foreligger med Novasol. Lejeindtægt til ejer i 2016 kr. 93.000,00.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.