Bjergvej 5, 6857 Blåvand

Lækkert poolhus med attraktiv beliggenhed.

>Klik her for at se 720-graders foto
>Klik her for at se video

Drømmer du om et poolhus i sommerlandet? Så læs videre her. I Blåvands naturskønne omgivelser venter dette lyse og moderne hus nemlig på sin nye ejer. Fem soveværelser, tre badeværelser og store opholdsrum giver plads til familie og gæster, og terrasser mod øst og vest giver mulighed for at nyde solen fra morgen til aften. Tilmed er huset nemt at udleje og giver en rigtig god lejeindtægt.

Huset blev opført i 2007 og fremstår pænt og velholdt. Det er opført med flotte træbeklædte ydervægge, og indvendigt går det gedigne tømrerhåndværk igen i listelofterne, der i husets store opholdsområde går helt til kip. Køkkenet er integreret med stuen, og lyset strømmer frit ind gennem et ovenlysvindue samt et stort vinduesparti, der samtidig giver en pragtfuld panoramaudsigt mod vest. Fem værelser betyder sovepladser til ti personer, og to hemse sørger for ekstra bonusplads at brede sig på.

Poolområdet er et skønt sted at opholde sig, uanset om man vil prøve kræfter med poolens svømmetræner eller bare slappe af med en forfriskende dukkert. Spabadet og saunaen krydrer desuden feriedagene med afslappende velvære.

Afslapning er der også masser af muligheder for på husets terrasser - nyd morgensolen på den østvendte, servér sommerfrokosten på den vestvendte, og nyd aftentimerne samme sted, mens solen synker ned foran din øjne.

Fra adressen er der gåafstand til både en sydvendt og en vestvendt strand, så Vesterhavet kan nydes i fulde drag. Ligeledes ligger Blåvands butikker, restauranter og caféer kun en kort gåtur fra adressen.

Her får du med andre ord et superlækkert poolhus, der danner en dejlig ramme om ferierne og tilmed er nemt at udleje. Kontakt os for mere information.

UDLEJNING.: Udlejningsaftale foreligger med Novasol. Lejeindtægt til ejer i år 2016 kr. 263.875,00. Huset er pr. 11.07.17 allerede lejet ud for kr. 281.815,00.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.