Per Knoldsvej 14, 6857 Blåvand

Poolsommerhus på 212 m2 med god beliggenhed og høj lejeindtægt

>Klik her for at se 720-graders foto

I Blåvand tæt på Sydstranden, udbydes nu et 212 m2 stort sommerhus med stråtag, sprossevinduer og røde mursten. Det byder blandt andet på swimmingpool, spa, sauna og ikke mindst en skøn udsigt over området. Du kan enten nyde alle ferier og weekender her selv, eller leje det ud - gør du det, kan du forvente en god lejeindtægt.

Husets mange kvadratmeter er fordelt på to plan. I stueplan er der først og fremmest et åbent rumforløb mellem stue, køkken og alrum. Herudover er der en wellnessafdeling med spa, pool, sauna og et badeværelse med bruseniche. I sparummet og badeværelset er der gulvvarme. Endelig er der også et ekstra værelse og et brygges i stueplan. Førstesalen er indrettet med fire soveværelser og et badeværelse samt et stort aktivitetsrum med poolbord - i alt er der plads til elleve overnattende.

Sommerhuset er delvist istandsat i 2013, hvor køkkenet blev renoveret. Samtidig blev der lagt nyt laminatgulv i stue og køkken. En del af stråtaget er ligeledes skiftet. Vestsiden er skiftet i december 2015.

Beliggenheden er altid vigtig, når du skal vælge et sommerhus, og den er, ligesom huset, helt i top. Der er blot 10-12 minutters gang til Sydstranden, som er områdets bedste badestrand. For at nyde naturen behøver du faktisk ikke gå længere væk end lige ud i haven - huset er nemlig omgivet af en skøn, naturgrund, hvor rådyr og harer ofte kommer helt tæt på.

Hvem vil ikke gerne have fat i et stort sommerhus med pool og spa? Og så oven i købet tæt på en super dejlig badestrand? Her får du lige netop det.

UDLEJNING.:
Udlejningsaftale foreligger med Sol og Strand. Lejeindtægt til ejer i 2019 var kr. 228.460,00

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.