Gl Hovej 21, 6857 Blåvand

Velholdt aktivitetshus med god lejeindtægt i Blåvand

Velholdt aktivitetshus på en dejlig 2286 m2 stor grund.

Vinduer og døre er i træ, taget er cementtagsten og tagrenderne er i stål. Der er ny trixtank fra maj 2016.

Endvidere kongespil, legeredskaber, p-areal med granitskærver, stor fliseterrasse, alarm og trådløst internet samt tv pakke fra Stofa.

INDRETNING.:
Via et praktisk overdækket indgangsparti er der adgang til et redskabsrum med støbt gulv og indlagt strøm.
Lille fordelingsgang med skab, klinkegulv med varme. Godt badeværelse med lyst inventar, pæn gulvklinke med varme, bruseniche og indbyggede spots. Soveværelse med 2 sovepladser og et skab. Flot u-køkken med ovenlys vindue og klinkegulv med varme. Værelse med 2 sovepladser og 2 stk. skabe. Køkkenet er i delvis åben forbindelse med hyggelig stue med brændeovn, stone wall, pænt møblement, stort vinduesparti med udsigt til grunden og udgang til delvis overdækket fliseterrasse. Via en fransk dør er der adgang til et aktivitetsrum med ovenlysvindue, bordtennis og billard ( år 2015 ), bordfodbold m.m. Endvidere er der adgang til 2 værelser med 2 sovepladser og dobbelt skab. Over værelserne er der en god hems. Lækkert badværelse med gulvklinke med varme, god indbygget spa, bruseniche, pænt inventar, indbyggede spots og adgang til sauna.
Der er loft til kip i det meste af sommerhuset.

Afstande.: Ca. 1500 m. til strand og ca. 1300 m til indkøb.

UDLEJNING.:
Udlejningsaftale foreligger med Admiral Strand. Lejeindtægt til ejer i 2015 kr. 165.241,00. Excl. forbrug. (ejer har haft sommerhuset ejerspærret i ca. 5 uger )

ET DEJLIGT AKTIVITETSHUS MED EN GOD LEJEINDTÆGT

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.