Ørnevej 40, 6853 Vejers Strand

Dejligt renoveret poolsommerhus med god lejeindtægt

>Klik her for at se 720-graders foto

Beliggende på en 1707 m2 stor dejlig natur grund i et godt område, tæt på stranden, Vejers by med indkøb og restauranter ligger dette velholdte poolhus.

Sommerhuset som er renoveret i 2006 er opført i træ med plastic, aluminium & træ vinduer. Poolafdelingen er renoveret i 2009 og der er bygget et ekstra badeværelse i 2009 med spa. Der er monteret nyt bassinfolie i oktober 2016.

Teknikken til poolen er ifølge sælger fra år 2006 og der er monteret lut til vand, som opvarmer vandet i poolen samt gulvvarme i poolområdet og badeværelset.

Der er ligeledes en carport fra år 2006 med stort redskabsrum.

Endvidere hyggeligt anneks og gode terrasser.

INDRETNING.:
Bryggers med loft til kip. Via en morgen terrasse er der adgang til en entre med garderobe plads og klinkegulv. Mindre badeværelse med brus og håndklædetørrer samt adgang til poolafdeling med loft til kip, lys gulvklinke med varme, separat rum med spa, håndklædetørrer og rummelig bruseniche med glassten. Teknikrum. Fordelingsgang med adgang til 2 værelse med 2 sovepladser og 1 skab i hver. Køjerum med 2 sovepladser og 1 skab. Lys stue med brændeovn og og vinduer ud til poolafdelingen. Stuen er i åben forbindelse med flot køkken med lyst inventar. Udestue med trægulv og udgang til fliseterrasse.

ET HYGGELIGT SOMMERHUS MED EN GOD LEJEINDTÆGT.

UDLEJNING.:
Udlejningsaftale foreligger med Dancenter. Lejeindtægt til ejer ca. kr. 120.000,00

EVT. BYTTE MED ÆLDRE SOMMERHUS ELLER GRUND I BLÅVAND, VEJERS ELLER HO.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.