Blomstervangen 46, Jegum, 6840 Oksbøl

Velholdt sommerhus med flot tilstandsrapport.

Her har du muligheden for at købe et rigtig hyggeligt og velholdt fritidshus til en særdeles fornuftig pris. Huset er beliggende ud til et ubebygget fælles område samt få minutters gang til centerområdet. Beliggenheden i Jegum Ferieland betyder nem adgang til indkøb og familievenlige aktiviteter, samtidig med at området byder på masser af smuk natur og kort afstand til Vesterhavet.

Sommerhuset er opført i træ og taget er cementtagsten og der tilhører en dejlig stor delvis overdækket flise/træterrasse med adgang til redskabsrum.

INDRETNING.:
Entre med klinkegulv, skab og garderobeplads samt adgang til lyst badeværelse med klinkegulv, hvidt inventar, bruseniche, vaskesøjle og adgang til sauna. Fra entréen er der en skydedør ind til et pænt køkken med opvarmet klinkegulv og varmepumpe. Via køkkenet er der adgang til soveværelse med 2 sovepladser, tæppe og et skab. Køkkenet er i åben forbindelse med hyggelig stue med brændeovn, udgang til terrassen samt adgang til alkove og 2 værelser med 2 sovepladser, tæppe og skab i hver.

SE MERE PÅ WWW.JEGUMFERIELAND.DK

UDLEJNING.:
Udlejningsaftale foreligger med Dancenter Henne og udlejes i en begrænset periode. Lejeindtægt til ejer i 2017 kr. 32.205,00.

SOMMERHUSET FREMSTÅR MEGET VELHOLDT OG HAR EN FLOT TILSTANDSRAPPORT. VI FREMVISER GERNE.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.