Enebærvangen 6, Jegum Ferieland, 6840 Oksbøl

God grund i Jegum Ferieland.

Centralt beliggende i det naturskønne område Jegum Ferieland for enden af en blind vej, ligger denne dejlige fritidsgrund. Grunden fremstår delvis randbeplantet og ligger tæt på centerområdet hvor der findes cafe, indkøbsmuligheder og diverse aktiviteter såsom minigolf, tennis og stor legeplads for de mindste.

Jegum ligger i et af Danmarks største rekreative områder, og er et ideelt udgangspunkt for de, som ønsker en ferie med masser af adspredelse. Jegum er et attraktivt ferieområde med en skøn natur og masser af afmærkede cykel- og vandrestier der giver rigelig mulighed for at opleve det naturskønne område. Der er kort afstand til skov, vidstrakte hede- og klitarealer og nogle af Danmarks bedste strande. Indenfor 20 km kan man nå Vejers, Blåvand, Grærup og med kun 10 km til Henne Strand og Børsmose Strand er man hurtigt ved vesterhavet. Jegum ligger kun 5 km fra Oksbøl hvor der er gode indkøbsmuligheder.

Der er 5 golfbaner i umiddelbar nærhed, og der er få minutters kørsel til Outrup Golfbane, og Lepus Actionpark hvor der er mange aktiviteter. Se www.lepuspark.dk

Grunden har et areal på i alt 1.704 m2 og kan udnyttes med i alt 10%. For yderligere oplysninger omkring bebyggelse henvises til byplanvedtægt nr. 4 som kan refereres ved henvendelse til BlåvandMægleren.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.